Shiftrio Hesabınızı Silin
Shiftrio hesabınızı istediğiniz zaman doğrudan uygulama üzerinden silebilirsiniz. Hesabınızı silmeniz, adınız, e-posta adresiniz ve profil fotoğrafınız dahil kişisel verilerinizi sistemlerimizden kalıcı olarak kaldırır.
Not: Shiftrio'da bir şirketin sahibiyseniz, ekibinizin hizmetinin
kesintiye uğramaması için sahipliği devredinceye veya şirketi silinceye kadar
hesap silme işlemi engellenir.
Hesabınızı Nasıl Silersiniz
Shiftrio uygulamasında aşağıdaki adımları izleyin:
- 1 Shiftrio uygulamasını açın
- 2 Ayarlar bölümüne gidin
- 3 Aşağı kaydırın ve "Hesabı Sil" seçeneğine dokunun
- 4 Onay adımlarını takip edin
Uygulama yüklü değil mi? Aşağıdan indirin:
Hesabınızı Sildiğinizde Ne Olur
- Kişisel verileriniz (ad, e-posta adresi, profil fotoğrafı) kalıcı olarak ve geri alınamaz şekilde silinir.
- Cihaz bildirim belirteçleriniz kaldırılır.
- Kimliğinizin kaldırıldığı operasyonel kayıtlar (örneğin geçmiş vardiya kayıtları), tüm yedeklerden kalıcı olarak silinmeden önce en fazla 30 gün saklanabilir.
- Aboneliğiniz otomatik olarak iptal edilmez — aboneliğinizi App Store veya Google Play üzerinden ayrıca yönetmeniz gerekmektedir.
Yardım mı Lazım? Manuel Silme Talebi
Uygulamaya erişemiyorsanız ve hesabınızın manuel olarak silinmesini istiyorsanız lütfen aşağıdaki adrese e-posta gönderin:
Talebinize kayıtlı e-posta adresinizi eklemeyi unutmayın. Talebinizi 30 gün içinde işleme alacağız.